This second floor bathroom was in need of major renovation in order to make it fit with the rest of the beautiful east end home. Our client's request was simple; "make it bright and beautiful". Every element was chosen to accomplish just that. A glass mosaic backsplash was used in both the tub area and behind the vanity because of its stunning and colourful reflective qualities. A dark brown vanity was then selected for a bit of drama. As a bonus we removed the bulkhead over the tub and then added the show stopper… a rain shower head!

Previous Project
Toronto Harborfront Condo
Next Project
Mississauga Condo

© 2016 by Micheal Lambie Interiors Inc. 

PHONE + EMAIL
  • Grey YouTube Icon
FOLLOW US 

renovation by DaanDirk from the Noun Project | color swatches by Philipp Lehmann from the Noun Project | bush by ludmil from the Noun Project | resale by Arthur Shlain from the Noun Project